Hoe te scheren met een Budget Iron Razor

 jonge blanke vrouw depilating het been haar in de badkamer - scheren  stockfoto's en -beelden

Leer scheren met een goedkoop ijzeren scheermes en andere klassieke, beproefde hulpmiddelen

ScherenIn bijna alle delen van de wereld is het normaal om op een bepaald moment van de dag te scheren. Echter, bezig met wat? Iedereen? Het is normaal om een ​​ritueel te hebben met zeep, spiegel of misschien een handdoek en een harde borstel voor je haar. Ja, er is altijd de onhandigheid om te moeten vragen om het gebouw binnen te komen. Maar het is veel ontspannender om elke dag een kleine daad te stellen.

Het is niet nodig om je lunchpauze of zelfs je vakantietijd uit te geven, maar een middag voor de perfecte scheerbeurt (hoewel als je een man bent, je misschien het strandbezoek voor deze wilt overslaan). En het kan zo simpel zijn als het gebruik van een dubbelzijdig wegwerpscheermesje en een scheerschuim. Gegarandeerd.

Maar soms, zelfs met alle technologie en verzorgingstips, zie je nog steeds die gevreesde "5 uur schaduw" of "verbouwde dame" haren. En dan beginnen de horrorverhalen.

Wat moeten we doen? Ga gewoon naar je pincet en verwijder ze snel, pijnloos en zonder ritueel wrijven. Wrijven kan bij sommige huidtypes ongewenste reacties veroorzaken.

touwtrekken? Een andere mogelijkheid om van deze haartjes af te komen is het gebruik van een epileerapparaat. Hoewel dit pijnlijk klinkt, is het snel en behoorlijk effectief.  Waxen Zwolle

Maak ze af en vang ze voordat ze je bijten. Een andere manier om ze op afstand te houden, is door de verleiding te weerstaan ​​om ze te gebruiken. Gewoon niet doen. Gebruik gewoon het juiste gereedschap voor de juiste klus. En breng zonnebrandcrème aan als je in de zon bent, zelfs in de winter als de zon een zeldzame bezoeker is.

gevormde wenkbrauwen? Trek eventuele ongewenste wenkbrauwhaartjes uit. Ik weet niet of dit realistisch is, maar "hoofdhuidlitteken" doet behoorlijk denken aan de wenkbrauwbalken die we zagen in de huidverzorgingscommercial van Exposed Hillsdale.

Wat als het ergste gebeurt en een van onze vrienden moet die vervelende haren recht voor ons geschoren hebben? Geen zorgen, zorg ervoor dat je het haar snel droogt en stylet direct na het douchen. Haar zal uiteindelijk teruggroeien, maar als dat niet het geval is, moeten de follikels opnieuw worden gestimuleerd.

Hoofd scheren? Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het haar uit je oren en nek is. Veel mannen hebben last van ingegroeide haartjes op deze gebieden die kunnen dienen als verdediging of aanval. U kunt proberen een huidtalkpoeder te gebruiken om het gebied te kalmeren nadat het haar is verwijderd.

Wat als je niet wilt dat een spiegel later stoot? De truc is om te voorkomen dat het gebied bekrast of gekrast wordt. U kunt een lotion of alcohol aanbrengen om het gebied te kalmeren en kleine snijwonden of "scheerbrandwonden" te voorkomen waar de huid wordt gewreven.

Posts created 13

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top