Hoe zorg je voor je huid?

Vrouw, Model, Kapsel, Verzinnen

De huid weerspiegelt de geest. Van buiten ziet het er gezond uit, maar de geest van binnen is deprimerend. Het bloed in het fysieke lichaam stroomt in de aders en slagaders, stroomt in de aders en slagaders, stroomt in de aders en slagaders. Er gebeurt zoveel dat het moeilijk is om te weten hoe je voor de huid moet zorgen. Maar de huid verzorgen is zeker niet moeilijk.

De eerste stap bij het verzorgen van uw huid is een goede wasbeurt – reiniging, toning en hydratatie. Het is niet nodig om veel tijd te besteden aan het wassen van je gezicht. Maar het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan wat er al is, omdat een droge huid mogelijk meer vochtinbrengende crème nodig heeft. U kunt een externe reiniging uitvoeren als u gebrek aan vocht in het lichaam heeft. Tijdens het winterseizoen of hotels is de toch al droge huid gevoelig voor barsten. Een nette en zachte make-up is altijd handig. Je doet het zout en de azijn in water en wast je gezicht. Dit maakt je huid glad en vrij van onzuiverheden. Het zal ook de kans op infectie verkleinen. Als je je zorgen maakt over de donkere kringen onder je ogen, kun je tinten of concealers gebruiken. Vergeet niet om overdag lichtere tinten te gebruiken en 's nachts donkere tinten.

De tweede stap is om je huid met zorg te behandelen. Dit betekent dat u moet voorkomen dat u veel verschillende dingen met uw huid doet. Een van die dingen is het gebruik van make-up, ook al gebruik je het al heel lang. Als je echt mooi wilt zijn, behandel je huid dan met zorg.

De derde stap is om je gezicht te masseren, het is effectief in het stimuleren van de bloedcirculatie, wat resulteert in een gezondere huid en je huid laat stralen. U kunt uw gezicht masseren met uw vingertoppen of met een spons. Een goede stijltang is crème of lotion.

De vierde stap is om je huid te exfoliëren. Dit verwijdert de dode huidcellen en maakt de huid glad. Het resultaat is een frissere en nieuwere huid. Je kunt een borstel of een luffa gebruiken om te exfoliëren. Door je huid één keer per week te scrubben, gaat je huid stralen.

De vijfde stap is het aanbrengen van een toner, het verwijdert overtollige chemicaliën en verwijdert vuil en overtollige olie van je huid. Een toner kan ook helpen uw huid te beschermen tegen verdere schade. Er zijn twee manieren om een ​​toner aan te brengen. De eerste is het gebruik van een watje en breng de toner voorzichtig aan op je gezicht, wrijf zachtjes zodat het overtollige weefsel wordt verwijderd en spoel vervolgens af met koud water. De tweede manier is door een spray te gebruiken. Spraytoners bevatten alcohol en het is een goed idee om een ​​spray te gebruiken uit een winkel die u in bulk kunt kopen. Er zijn andere manieren om een ​​toner aan te brengen. Je kunt het erop deppen. U kunt een washandje of wattenschijfje gebruiken. U kunt ook een mengsel van zeep en toner gebruiken. Er zijn ook crèmes die een verkoelend gevoel geven en het branderig gevoel verminderen. Er zijn ook vochtinbrengende crèmes die de huid verzachten.

De zesde stap is om je gezicht te masseren. Dit gebeurt wanneer je klaar bent met reinigen en exfoliëren, en je begint je gezicht vanuit de verschillende richtingen te masseren om het bloed weer te laten circuleren.

De zevende stap is ervoor te zorgen dat je voldoende slaapt. Als u niet voldoende slaapt, ziet uw huid er dof uit en worden uw handen en voeten bleek doordat u niet genoeg slaapt. Zorg ervoor dat je dit minimaal 7 keer per dag doet gedurende ongeveer 30 minuten om je huid stralend te houden.

De achtste stap is het gebruik van een lichaamscrème. Kies een crème die bedoeld is voor jouw lichaam. Kies bijvoorbeeld voor je benen een vochtinbrengende crème voor je benen. Gebruik geen crèmes die bedoeld zijn voor uw gezicht, tenzij het uw bikinilijn of bikinilijn is.

De negen stap is om jezelf te hydrateren. Drink minimaal twee liter water om je lichaam gezond te houden. Ook de procedure van het zachtjes masseren van uw voeten en handen enritie zal helpen de bloedsomloop te vergroten en de bloedcellen te versterken.

De tien stappen zijn om jezelf te beschermen tegen de zon. Schade door de zon is de grootste vijand van je huid omdat het voorkomt dat deze er jong uitziet. Breng daarom elke dag zonnebrandcrème aan.

De elfde stap is om te ontspannen. Stress zorgt ervoor dat we er verwilderd uitzien, neem de tijd om te ontspannen en maak je niet te veel druk. Glimlachen en lachen zijn ook goede manieren om stress te behandelen.

De twaalfde stap is om je adviezen op te volgen. Dit is waar de garantie belangrijk is.<| Zorg altijd voor je huid.

Posts created 13

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top