How to Set Up the Right tilt

treating her skin - massage stockfoto's en -beelden

Om de massage in te stellen, ga je op je rug op tafel liggen. Het bedekken van de oren is optioneel, omdat dit het frequentiebereik van de patiënt vergroot, en het kan u ook helpen ontspannen na de massage. Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat je gezicht recht voor de tafel staat.

Plaats uw hand op het schoudergebied van de patiënt. Als uw patiënt ergens over uw hand ligt, druk dan op het specifieke gebied dat door de hand wordt aangegeven. Als je daar naar beneden kijkt, druk dan naar beneden naar de grond en verzacht door de druk van je hand. Je kunt langs het hele buitenoppervlak van de hand drukken, waardoor je over de hele hand gaat. Dit zal helpen om de specifieke buis van Eustachius te stimuleren die verbonden is met dat specifieke deel van het lichaam. Druk iets harder of zachter in dit gebied, afhankelijk van uw wens.

Voordat u met uw massage begint, moet u uw patiënt vragen waar de blokkade zich in zijn lichaam bevindt, of deze überhaupt kan worden gelokaliseerd. Nadat u heeft aangegeven waar het is, begint u met uw massage. Het wordt aanbevolen om zacht contact te maken op belangrijke punten in het hele lichaam. Sommige patiënten kunnen pijn hebben van werk of emotionele stress, dus het is belangrijk om te voorkomen dat ze tot het punt van letsel worden geduwd. Het is belangrijk om hun goede conditie te allen tijde te behouden.

Massageoliën zijn uitstekend geschikt voor het verwijderen van vuil en dode cellen uit het lichaam, en ze zullen een vochtbarrière vormen om te helpen bij het absorptieproces van het lichaam. Dit is essentieel voor een optimale massagebehandeling.

Het is belangrijk om deze gebieden van al het haar te verwijderen voordat u verder gaat. Scheren, harsen of epileren is oké, omdat je hierdoor een gladdere huid krijgt en irritatie voorkomt. Scheer nooit als het lichaam nog zacht is van een bad. Je beschadigt alleen de huid en de poriën zullen open staan, waardoor micro-organismen kunnen worden geïntroduceerd om de schimmelinfectie te verspreiden.

n. Pooling van het bad

Het is belangrijk om de zwembaden te openen wanneer het water het tolerantieniveau heeft bereikt om het risico te vermijden dat de afzonderlijke chemicaliën in de luchtruimte van andere mensen die zich in de spa bevinden, kunnen binnendringen. Om de juiste helling voor uw zwembad te bereiken, moet u deze taak uitvoeren voordat u het water laat zitten. Zodra het water volledig is gezonken en er geen waterdeeltjes meer drijven, kunt u het zwembad nu langzaam naar de lucht kantelen.

n. spa pedicure

Het is ook belangrijk om aan het einde van de behandeling een spa-pedicure te hebben. Het zal je zowel fysiek als mentaal volledig verjongen. U kunt uw patiënt ook vragen hoe zijn huid er vandaag uitziet en hem het compliment geven van een gezonde huid.

Posts created 13

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top