Ultra Cosmetics – Wat u moet weten

 

Ultra Cosmetics BV (Ultra Cosmetics Benefitshops) is een van de grootste groothandelsdistributeurs van persoonlijke verzorgingsproducten ter wereld. Wij verkopen producten van meer dan 80 fabrikanten. We hebben maar liefst 80 manieren om uit te kiezen.

Zoals je weet is er veel concurrentie in de parfumindustrie. Maar Ultra Cosmetics is anders. Door onze lange ervaring en door het vertrouwen en de inzet van onze klanten zijn wij nummer één. Wij bieden u de meest gewilde producten op de markt, en tegen zeer concurrerende prijzen.

Geuren:

o Groene thee van de Chi-plant enzym knippende en zoetmakende eigenschappen.o Kamille van de plant die voor de geur wordt gebruikt.o Lavendel van de bloem.o Mirre van de kauwgom.o Sinaasappel, perzik, bergamot en citroen van de individuele bloemen.o Papaver uit de zaden.

Huidverzorging:

o Aloë Vera Huidverzorging van de aloë vera plant.o Citroen Acne Gezondheidsvoordelen.o Perzik ring.o Zonnebrand meidoorn tinctuur.

Huidverzorgingsproducten (anders dan huidverzorgingsproducten):

Andere producten:

Ultra Hair Care van het bedrijf "Just for Me".

Planten:

o Aloë Vera Planto Honeyo Rosemaryo Sageo Alumineso Pepermunt

ritie en balans is het principe van een evenwichtige voeding. Bovenstaande voedingsmiddelen zijn een goede basis voor een evenwichtige voeding. Waterverbruik is ook belangrijk omdat het de cellen helpt gezond te functioneren.

Een goed uitgebalanceerd dieet met een grote verscheidenheid aan rauwe groenten, fruit, noten, koolhydraten en eiwitten zal je lichaam gezond houden.

1200 minuten:

Voor een goede toevoer van vitamines is het aan te raden veel water en rauwe sappen te drinken.

Vitaminen A, C, E en B, die voorkomen in bladgroenten, vormen de basis van huidverzorging.

· Carotenoïden en Vitamine Co Vitamine E

Meng deze door elkaar en breng aan op de huid.

· Vitamine Ao Vitamine B

· Vitamine C met bioflavonoïde

Meng deze door elkaar en breng aan op de huid.

· Vitamine D

· Vitamine E

Meng deze door elkaar en breng aan op de huid.

· Vitamine A met retinol (vitamine A)

· Vitamine B met retinol (vitamine B)

· Vitamine D met bioflavonoïde

Meng deze door elkaar en breng aan op de huid.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe bacteriën, vitamines, mineralen en aminozuren een actieve rol kunnen spelen bij de gezondheid van de huid.

Huidverzorgingsproducten van Ultraound!

Ultraound huidverzorgingsproducten zijn huidverzorgingsoplossingen die gebruik maken van de nieuwste niet-invasieve technologie. Deze niet-intrusieve technologie combineert het traditionele gebruik van zeewier, mineralen, extracten en aminozuren om het duurzame herstel van huidcellen te bevorderen.

Dit duurzame herstel van huidcellen is nodig om zowel de bevordering van nieuwe huidcellen (optimale productie) als het behoud van bestaande huidcellen te realiseren.

Ik wil graag een deel van de kennis met u delen die ik heb opgedaan tijdens mijn zoektocht naar remedies voor huidverzorging.

Een paar jaar geleden las ik een boek over huismiddeltjes en ik was verbaasd dat sommige behandelingen in het boek vergelijkbaar waren met de behandelingen die ik had geprobeerd in het gedeelte 'Huismiddeltjes' van de gezondheidswinkel.

Ik vroeg mijn man om het boek met mij te lezen, zodat we konden vergelijken hoe sommige behandelingen in het boek werden uitgevoerd. Omdat hij de expert in huis was, deelde hij graag de informatie die hij zich herinnerde uit zijn boek met mij.

Ik vergat te vermelden dat een van de behandelingen in het boek een tekentruc uit het seizoen was. Toegegeven, dit wordt regelmatig getekend, maar het greep me altijd alsof ik het zelf had gedaan. Oké, ik weet niet zeker waarom ik dat precies ben vergeten te vermelden.

Zoals ik al zei, ben ik al jaren verliefd op zeewier. Hier is een herinnering aan mij Ik geef mijn eerste zeewierhuidverzorging cadeau. Ja, ik ben degene die het geschenk weggeeft, dat ik nu op mijn huid draag. Geniet van het gemak en het zal dienen als een mooie vuller voor de gladheid die je snel zult bereiken na het wassen van deze heerlijke en zachte huid.

Nu geef ik je wat ik weet dat geweldig werkt in gezichtscrèmes. Na tientallen gezichtscrèmes te hebben doorlopen, heb ik eindelijk degene gevonden die geweldig werkt in je huid. Hier is een eenvoudige procedure met veel voordelen; volg gewoon dit eenvoudige proces.

Posts created 13

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top