Chronische stress verminderen

Chronische stress verminderen

Chronische stress 

Kom op dokter… dit is niet normaal.” Is wat u van een arts zou kunnen horen als u al een tijdje last heeft van bijnieruitputting. Je weet dat je dokter klinkt alsof hij negatief probeert te zijn, om je op je gemak te stellen, maar het is de waarheid! Deze ziekte kan worden veroorzaakt door een heleboel dingen, werkdruk, financiële zorgen, negatieve relaties, ziekte, nieuwe en/of dramatische ontwikkelingen in de omstandigheden waarop u vertrouwt om u bij elkaar te houden. Het kan ook worden veroorzaakt door extreme inspanning, gebrek aan slaap, gifstoffen, te veel zout en suiker, sommige medicijnen, infecties, zenuwbeschadiging, depressie of een zeldzame neurologische aandoening.

Abnormale bijnierreacties kunnen zijn: gewichtstoename, overmatige haargroei, impotentie, vroegtijdige veroudering, haaruitval, honger en geheugenverlies, hypoglykemie, hormonale onevenwichtigheden en chronische pijn. Dat zijn er maar een paar. Uw doc kan u ondervragen om deze ook te controleren: is het ernstig of mild? Zijn het afleveringen of aanhoudend? Herinner je je er iets van dat je je niet meer kunt herinneren? Stress is hetGeweldige artikel waarnaar u op zoek bent? Nou, hier is een manier om je te helpen. Bekijk deze bijniermoeheid eens:

http://www.medicinenet.com/amoeba/Normal_Adrenal_Depressions.html

Voor het geval je het niet weet, bijnieren (een deel van de hypofyseachterkwab) balanceren zich normaal gesproken in je ||agus. overwerk, stress of ziekte kan leiden tot een verschuiving in hun evenwicht, wat resulteert in een deel van de hierboven genoemde symptomen.

Misschien heeft u bijnieruitputting en wordt u zich daar nu pas van bewust. Als je ouder bent dan 50 en merkt dat je niet zo energiek bent als je was, heb dan een lijst met symptomen die kunnen zijn:

verminderde energie op mentaal en fysiek niveau, verminderd geheugen, vermoeidheid, zwakte, verminderd libido, droge huid en droog haar, slapeloosheid, spierzwakte, snelle hartslag, dieptepunten die gepaard gaan met slapen, duizelig bij het opstaan, hoofdpijn van een nieuw type of patroon, onvermogen in slaap vallen, droge huid en droog haar, slapeloosheid, rectale jeuk, impotentie, verlies van libido, verergering van depressie, vijandigheid, gevoelloosheid of verlamming, hulpeloosheid, verergering van arteriële sclerose en impotentie.

Dit is slechts een gedeeltelijke lijst van de symptomen, waarvan de mate duidelijk is en afhankelijk is van uw medische geschiedenis. Deze symptomen kunnen alleen of in combinatie voorkomen en variëren van mild tot ernstig. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat chronische bijnierziekte andere gezondheidsproblemen en complicaties kan veroorzaken en het is niet altijd gemakkelijk om het veld te beperken als het gaat om bijniervermoeidheid. Een andere overweging is de vraag waardoor deze ziekte wordt veroorzaakt. Er zijn verschillende theorieën, waarvan sommige discutabel zijn en/of slechts gedeeltelijk worden ondersteund. Descartes veronderstelde dat cafeïne de oorzaak was van bijnieruitputting. Als we de indirecte oorzaak van bijnieruitputting zien, zou je kunnen zeggen dat cafeïne ook het symptoom van bijnieruitputting wegneemt.

Dan is er nog het domein van de psychoneuro-immunologie die door angsthazen (wetenschap) het gebruik van antidepressiva bij kinderen met autisme wordt genoemd. Tot op de dag van vandaag is geen enkele competente, onafhankelijke onderzoeker in staat geweest om enige vorm van afdoende uitkomst over deze kwestie te produceren. Er zijn echter verschillende gevallen gedocumenteerd die lijken aan te tonen dat verschillende kinderen met autisme die werden behandeld met een anti-ange rapid pulse cycle (PRSC) niet verbeterden bij daaropvolgende toediening van het geneesmiddel.

Eerst was er het jonge meisje in Texas dat in 1990 een tentoonstelling opzette op de sci-fi-conventie van de Houston Science Fiction Society. Ze presenteerde een cijfer dat ze beweerde dat utechronische vermoeidheid en uchofobie werden veroorzaakt door angst; niet door “ziektekiemen”, die niet zijn geprogrammeerd om de virussen te dragen, maar door angst. Voor het geval je het nog niet wist, ziektekiemen zijn niet de oorzaak van uchofobie, maar eerder de angst om ziek te worden.

En dan waren er de tonen van verschillende maxilla Apartments gepubliceerd in een Russisch onderzoek waarin de relatieve voordelen van twee verschillende medicijnen werden vergeleken, 15 uur blootstelling aan elektromagnetische golven en 15 uur blootstelling aan elektromagnetische velden. De Rus concludeerde in wezen dat het elektromagnetische veld dat door een laptop wordt geproduceerd, sommige patiënten oplaadt en DCashes veroorzaakt. Deze kunnen verschillende syndromen veroorzaken, waaronder nesie, partiële aanvallen, neurologische stoornissen en verlies van motorische geleiding.

Waar het op neerkomt is dat de Russische wetenschappers de neuropathologie van de hersenen van de patiënten niet hebben waargenomen, maar alleen muizen gebruikten in hun onderzoek — die, zoals we allemaal weten, menselijke neuropathologie kunnen bestuderen zonder enige tests te gebruiken of het menselijk brein te onderzoeken. zakdoek. Voor dergelijke tests zou de goedkeuring van een hele grote klinische proef nodig zijn, en de artsen zouden aarzelen om het uit te voeren.

Posts created 13

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top